Saturday, October 25, 2014

wedding farah

assalamuailakum. 

last day dekat rumah untuk tahun 2014 rasanya.
sebab cuti akan datang bulan 1. sobs
oke takpe. rilek okay.
nak dekat habis kan. 

cuti ni actually banyak je yang aku buat.
tapi malas nak ambil usb cucuk kat laptop. grr. 
so meh datang instagram.com/sydazainodin.er

hari ni pergi kenduri farah.
dia sangatlah cantik. berseri2.
lama tak jumpa. sekarang jumpa dah jadi isteri orang. nanti jumpa jadi ibu orang.eh.
tuan blog, tirah, farah, suami, siti, nizam. 
semua ex schoolmate.
gambar ni sebab masuk kat fb. hikhik.
copy paste je ke blog.
sama tema dengan pengantin. 
amik berkat kan. err.

itu je.
esok nak fly dah. 

tapi nak cakap rindu awak. 
lambatnya lagi kita akan jumpa. sobs.

bye.

No comments:

Post a Comment