Monday, March 30, 2015

17.3.2015

assalamuailakum.

dah promise nak share story by story.

ni pulak cerita pada 17.3.2015. his birthday yang ke 20+. hehe. umur bila dah lepas 20 adalah sangat sensitive nak bagi tau kan.

bila ingat bulan 3, gelabah sikit sebab nak buat apa ya. camtu. dulu buat lagi simple bagi ikot media sosial je. sekarang nak lah bagi something yang sweet. sweet tu manis ye contohnya kek.er.

apa lagi nak cari yang homemade so search dekat instagram, tanya kawan2 pasal kek. 
pastu dapat. terus feeling nak deco hoki, sebab dia minat hoki. so apa lagi terus tanya cuma dalam hati ni risau ada ke dia dekat kuantan.

kebetulan pulak, holiday start, so apa lagi try lagi tanya ada kat kuantan tak masa cuti. hahaha. dalam hati dup dap dup dap.

lepas itu nak kena tau dia ada kat mana time tu. siap tipu suruh tolong amik baju. dan kebetulan pulak esoknya ada event. so apa lagi tipu lagi. sorry awak kena tipu. 

nah ni keknya. tak tau rasa dia cemane, tapi dia cakap sedap. so sedap lah.

alhamdulilah. mission accomplished. 
sorry nama ditutup sebab taknak mention siapa, tunggu bila ia sudah direalisasikan dalam realiti baru lah bagitau. tapi yang dekat nama tu pandai akak tu buat. kalau nak tahu ig mana boleh pm fb okay. hiks

so happy birthday lagi awak. hope segala impian awak tercapai, panjang umur, dilimpahkan rezeki, n may Allah bless u!

sincerely,
rusyie. 



No comments:

Post a Comment