Friday, March 18, 2011

saya sayang ibu

salam..
aku join kali kedua punye contest..weehuu..
tengok sini:
saya sayang ibu

siyes, sekarang ni amat rindu ma..
dah sebulan tak jumpa..
tadi bangun dari mimpi,aku mimpi tentang ma n abah aku..
janganlah perkara tu berlaku..hmm

mula2 masuk asrama,aku memang sedih nak jauh dari ma n abah..
takut tak mampu nak buat semuanye tanpa mereka..
tapi penguat semangat aku iaitu mereka..
aku kuatkan hati utk study jauh dari mereka..
walaupun seminggu pertama setiap malam aku menangis..hihi


dialah seseorang yang aku mampu kongsi ape2..
dia selalu ade bila aku memerlukannye..
dia selalu nasihatkan aku..
dia teramat penyayang..
pengorbanannye tak mampu aku balas..
dia selalu buat aku bahagia..
dia selalu buat aku senyum..

ma, 
ida rindu sangat ma..
ida sayang sangat ma..
thank ma jaga ida 20thn..
jasa ma memang tak mampu ida balas..
ma selalu di hati..

 ma ngan aku..maira pasti perlu ade sekali..
sayang korang tersangat..

aku nak tag:

sape2 ag nak join leh tekan kat link kat atas tu ye..:)

1 comment:

  1. thanks tag niesa...InsyaAllah niesa join ok.. =)

    ReplyDelete