Friday, June 10, 2011

MMS

salam..

biarlah gambar ceritakan segala2nye.
lame tak menulis sbb tu terkial2 idea menjelma.hehe.

bz skit.
sebab menjadi pm iaitu pembantu mahasiswa semasa orientastasi student baru di UNISZA.
aku jadi unit makanan bersame syida,suzie,syira,hafiz,isa n sarah.
ketua unit kami adelahg abg marzuki.
the best ketua.
memang best lah semua ini.
tak mampu nak dilupakan.sobs.
 haruslah kan bergambar ngan ketua kami.
ang mar memang terbaek lahh.
nampak2.
 haruslah juge bergambar dgn org yang penuh cerita utk menghilangkan bosan.
hafiz.

 di bawah blok pon oke je.haha.
syida, rusyie n suzie.

 senior with junior.

 hafiz yang baek lah belanje..weehuu..sedap.
 hari pertama.
 rusyie with syira.
 ini keje kami.
am, pm yang menolong kami.
 syiraa.
 kawan yang cun.

suzie,syida n rusyie.

banyak lagi gambar tapi malas lah.hehe.
segalanye terbaek.
bila dah habis rindu sangat.
n macam xde keje dah.
diaorg semua sporting.
nampak2.
mata ke atas tgn ke bahu.
tq mpp bagi kami peluang merasai di tahun akhir.
tq semua pm yang banyak menolong.
like berjuta-juta kali.
banyak pengalam yang dapat.
dapat kenal kawan baru.
dapat lihat karenah orang.
dapat rasa perasaan menjadi seorang pm.

selamat datang sekali lagi kepade student baru.
UNISZA:)

No comments:

Post a Comment