Sunday, July 31, 2011

tajuk korang pikirlah:)

salam.
tadi abes test law.
pakai buad je.hee.
esok ade lagi.

 
ni la org yang study pastu study lagi.haha.
padahal asyik main2 je.
dah last minute pon study.


 
 exclusive di post ini.
nak menonjolkan teddy bear yg namenye MISYI.
comelkan dah la warna biru.weehee
sape ek yg bg?
ofcoz la ex-rumate sy yg bagi.
kak mira yg comel tu.
masa besday yg ke(ek lupe) dia bg.

 bukan nak tunjuk buku tu.
tapi ubat diatasnye.
sekarang ni kena makan ubat.
doktor pon pesan abiskan.
nurse pon pesan abiskan.
kat depan tu pun tulis abiskan.
aduyaaii.nak termuntah makan ubat.
thank to shasha bawak aku g klinik.
sanggup kau pinjam motor walaupun kau penat.
malu nanges depan korang.
aku malas nak tunjuk muka time tu.
tapi kau bawak balek kek.
so kena nengok gak.
sedap n cumil.
dah la sekarang kena pantang makan.

ape pon thank shasha,rara n nono!
syg kamu bangat.

selamat berpose kalian.

No comments:

Post a Comment