Sunday, September 25, 2011

quick update!

salam.

2week to go for FINAL EXAM.
ya ALLAH bagilah kekuatan dekat sangat dah masa tu.
banyak mende ag tak bereh.
banyak sangat sebenarnya nak diluahkan kat blog ni.
tapi,seriously tak mampu.
rasa banyak sgt problem.
laptop pun suruh study,sbb tu dia sakit.
walau ape pon,aku syg sgt kau,laptop.
kalau tak,tak sampai nanges.
stop2 nanti nanges plak depan laptop syida ni.
yang lain tak nak lah cerita.
tunggu buad private dulu,baru dicerita.hehe


p/s:
mood raye still ade bila pegi open house.hehe.
gambar2 nnt ye kalau dah ade dalam simpanan aku.

sekian.

No comments:

Post a Comment