Friday, December 9, 2011

lapanharibulanduabelas

salam.

kami ayu,ala2 jangan gtau.malu2.hehe

motif gambar ni tetibe diletak.sebab orang disebelah aku tu baru menjadi TUA semalam.hihi.HAPPY BESDAY.sweet 20.ala2 da 20 kamu,boleh kahwin kan.semoga kamu mendapat jodoh yang terbaek.amin.semalam kamu dah rasakan tepung kan.ala xbest setakat tepung.kan best ade kuah2 yang dah basi xpon telur busuk baru syok kan.
da dapatkan adiah.ingatkan nak bagi ipad ke,iphone ke,blackberry ke tapi nanti tak bermakna bila dah rosak.so kitaorang bagi bende yang boleh simpan lama2 untuk jadi tatapan bila kamu da menginjak ke usia tua.haha.tunjuk ke cucu kamu,ni lah kawan2 nenek yang nakal.haha
pasni kita habiskan masa 3bulan bersama2.pasni entah bila boleh jumpa.kot2 kita xboleh jumpa dah ke.eh tapi aku doakan kita semua akan berjumpa.amin.tak pon kamu semua pindah lah kuantan.then,kita boleh jumpa selalu.hmm impian yang sukar untuk menjadi realiti.sobs.
panjang melaluk.dah2,cuma nak wish sekali lagi.

HAPPY BESDAY SYIDA AMIN.HOPE U ALWAYS HAPPY.MAY ALLAH BLESS U.

sayang korang.walaupun syida takde dalam gambar ni,tapi kamu tetap di hati.

terima kasih YA ALLAH.

tersenyum mengenang semalam.

sekian.

No comments:

Post a Comment