Thursday, August 9, 2012

iftar

salam. 

setelah lama baru rasa mau update blog.

nampak kan pemalasnye.

last post pon in may. 

 itu pon 1 post je. hehe.

hari ni da 20 hari puasa.

gambar bawah ni ketika iftar bersama kawan2 di luar. hee

first, dengan kawan2 sekolah rendah . ni pon macam reunion walaupun just 4 orang.
mule2 nak berbuke di padang mpk tu. tapi keadaan sungguh ramai.then, kitaorg pergi ke teluk chempedak untuk berbuke iaitu di burger king. tapi masa tak sempat so berbuke minum air di dalam kereta.

 syafiq.
dari KL sanggup amik kitaorang untuk berbuke sekali.
dah lame tak jumpe dia, dari abis sekolah rasanye.
nak kenal, oh sorry dia dah ade gf. hee.
thank syafiq, blnje kami ni.
 

ila n lin. pemalu untuk snap2. hiii. lin peneman aku. 
thank ila datang juge.

yang kedua, bersama dengan kawan2 sekolah menengah. yg ni berbuke di padang. thank you lin still jadi peneman. syg kau. hehe. ( after this aku nak update blog pasal lin, kawan sewel aku)

 mereka kawan2 yang disayangi. 

selamat berpuasa kalian.
selamat beribadah juge.
thank you.



No comments:

Post a Comment