Wednesday, September 19, 2012

degree time

salam.
hi everyone.

in UNISZA right now to further study.
buat rayuan, alhamdulilah syukur ya ALLAH sebab diberi chance lagi untuk further study.
dapat plak study place yang same.
so okelah tau juge macam mane hidup di sini.

tapi serius pergi semula kampus secara rushing.
sabtu i know the result.
ahad baru boleh print surat tawaran.
isnin buat medical check up n cop surat2.
selasa dah kena register.
nasib baek dari kuantan so boleh la bertolak pagi tu juge. 
cume kesian abah drive pagi2 n terus balik pada hari yang same.
thank juga tok tolong teman abah.
nak nangis terharu.
abah, lelaki paling disayangi dalam hidup.
abah lelaki paling baik dan penyayang.
insyaALLAH, anak abah ni akan study betul2.
rindu segalanya pasal abah. (nanges)

ma, perempuan yang paling dusayangi dalam hidup.
rindu sangat dengan ma.
banyak sangat jasa.
ma pesan study betul2, nanti awak juga senang.

i love both of u.

p/s: baru masuk dah ade kuiz, doakan yang terbaik untuk aku.

1 comment: