Thursday, October 4, 2012

16 hari

salam.

khamis yang indah.
16hari dah berada di kampus.
tapi duit bagai air yang mencurah.
 
masih biasakan diri dengan menjadi student degree. cewah.
kelas pon lain2, more to independent.
kadang2 sorang.
 tapi takpelah, bila lagi kan.
 
masih biasakan diri tanpa kawan2 yang rapat dengan aku.
bukan tade kawan yg aku kenal tapi terasa bila teringat segala kenangan.
semua berubah. 
makan dah lain, mean dulu mesti beli ice n buat air sendiri( bukan sendiri tapi kawan2 yang buat, aku tengok je), pastu masak nasi sendiri.
berjalan, karok, bowling dengan mereka. rindu. dulu masa depan mata, merajuk lah gaduh la, bila tak depan mata aduhai rindunya.
menyanyi same2 di bilik, bising same2, sampai dapat nota cinta.. sweet.
 
yang paling dirindui, abah, ma, adek beradek. dah 5 bulan duk rumah. 
tengok diaorang gaduh, tengok diaorang sayang menyayangi sgt dirindui.
tunggu angah balik wahai family tsyg.
 

love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment