Saturday, November 3, 2012

bestfriend

salam.

i miss her.
 


almost 7 month tak jumpa syida.
percayalah sangat rindu.
dulu bukan main merajuk, gaduh.
now, rasa nak bersama dia selalu.
sebab baru aku sedar, dia terlalu baik.
aku yang terlalu jahat untuk dia.
sekarang ni, kalau borak dengan dia, rasa panas dah hp tu baru nak letak.
 kaulah kawan aku, aku rasa kau da macam kakak aku.
 kakak yang boleh cerita segalanya.
yang boleh share everything.

aku selalu terbayang dia disini.
datang bilik aku lama2.
ajak aku keluar.
gila keropok.
gila pantai.
gila karok.

satu lagi, dia pandai walaupun tak study mane.
 

i miss my bestfriend.:(



love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment