Monday, December 24, 2012

study week

salam.

eh lama sangat tak update blog.
 rindunya kesayangan ni.
diari kedua.erk?hee

sekarang study week.
tapi masih ade 1 test tak dilaksanakan lagi. pheww.

masa study week juga berlaku banjir.
di dua tempat kesayangan aku iaitu UNISZA n  KUANTAN.
tapi sekarang ade kat UNISZA.
nak pergi makan kena meredah air.
sekarang ni pon hujan tak berhenti lagi. air makin naik. urmm.
harap ianya akan surut before aku ke dewan exam.tskk.

pagi tadi, bangun bukak twitter tengok KUANTAN tempat aku membesar dibanjiri air. tskk
ramai tweet pasal banjir. 
hope semua selamat.
 rumah bapa sedara pon air masuk. 
alhamdulilah rumah aku okey.

dugaan semua.

gambar 1: dekat dengan megamall. pheww. 
  

gambar 2: hebat tak bot ni ade dalam unisza. hee.
pandai mereka edit. 


untuk semua jaga diri okeh! jangan main air banjir tu! 
untuk diri ini, study rajin2, bukan asyik running man je. 
wish me luck!
 
love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment