Friday, January 25, 2013

novel

assalamuailakum.

hari ini tangan rasa nak taip dekat blog. jadinya rajin sikit. hihi. 


nak cerita pasal novel. aku antara peminat novel yang boleh dikatakan kalau dapat 1 novel tu boleh baca 1 hari je dah habis. sebab jenis yang apa selepas itu, excited tak sudah. 

kadang2 ade je yang cakap ngade2 je baca novel, feeling lebih lah tu. eh itu minat kami, please lah. lagipon novel bukan hanya pada cinta semata2.

sekarang ni pon ade lah lebih dari 10 novel yang menjadi koleksi aku. dulu time sekolah, abah selalu bawak aku n adik2 pergi library, aku rajin pinjam buku. maybe dari situ minat aku semakin mendalam. 

banyak juga drama sekarang diadaptasi dari novel. see? nampak novel banyak best. eh.hihi

 novelis yang paling best bagi aku adalah siti rosmizah n aisya sofea. 

 
antara novel aisya sofea yang penah baca dan ada lagi novel yang best dari beliau.

 
andai itu takdirnya.

 
7 hari mencintaiku.

novel dari siti rosmizah. novel dia tebal, memuaskan kalau membaca. boleh nangis juga. 

bukan aku tak baca novel orang lain tapi yang dua ni paling best bagi aku. harap mereka teruskan menulis.

mesti ramai juga berminat membaca. teruskan. untuk hilangkan bosan serta boleh hilangkan stress.
 
itu saje,

gambar credit to mr.google.
love, 
rusyie.



2 comments:

  1. rusyieeee!!!!!!!!!!mlm menghilang?lama niesa xde singgah sini..hukhuk..ape kaba???sama la kita gila novel..tp niesa suka anis ayuni!hihi

    ReplyDelete
  2. hihi. niesaaa, kita ade je. cuma tak updateeeee. sihatlaa. hee. anis ayuni pon best jugak. tapi kita lebih lebih suka dua novelis ni. hee

    ReplyDelete