Tuesday, January 29, 2013

retis

assalamuailakum.

29january2013 (tuesday)
bertemu geng2 retis. hihi. kitaorang plan nak naik bus rapid dari indera mahkota sampai lah ke teluk cempedak. yes we did. ambil masa yang begitu lama untuk sampai. its okay pengalaman kan. hihi. semalam, adelah masa untuk kami bersuka ria, bercerita. happy rasanya dengan gelak2 mereka. sampai rasa ah penatnya gelak. gittew. 

banyak gelak pasal kueh. sakinah ( kawan kami) dia tanya ape maksud retis, so aku pon cakap retis tu kueh. dan dia percaya. padahal cerita ni dah lama. sebelum kami bertiga berjumpa dia cakap dia dah paham maksud retis mean artis. kami ape lagi asyik ejek. ejek ke? hihi. 

 ini lah gambarnya, banyak lagi gambar tapi cukup lah yang ini saje. haaa. 

 kueh.



athirah, syaida.

love u all. erk.

love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment