Tuesday, February 5, 2013

kuantan

assalamuailakum.

5.2.2013. lagi beberapa hari nak balik unisza. 
sambil hati meronta-ronta risau menanti result.
 lupakan dulu seketika.
di malam yang paling indah. marilah kita cerita tentang yang indah saje. erk. 

malam 4hb.
syaida ajak athirah amik sijil dekat depan kuantan parade. so dia ajak aku terus. 

me: aku kekurangan duit sekarang.
syaida:samelah. kita pergi tempat tak payah pakai duit.
me: itu okay. 

 see kawan yang susah senang. haha. bukan takde duit tapi malas membazir. bole tak gitu. 
selepas dah ambil sijil berjalanlah memghabiskan masa di kuantan parade.

  
syaida n athirah. athirah punya beg tu, dia cakap mama dia punya time mama dia umur 26thn.

syaida mencuba kasut dengan membawa sijil. gigih. 

selepas kami penat berjalan. kami plan untuk makan ABC dekat area nak pergi teluk chempedak. tapi aku dan athirah tak tahu tempat nak makan rojak ayam yang sedap. so syaida bawak pergi makan. nak tau dekat mane? oke dekat dengan taman gelora depan IKIP tu. 

ni hah gambarnya.
credit to google.


see nampak tak sedapnya. oke marilah ramai2 ke sana.

lepas itu syaida bawak kami ke tempat cantik dekat tanjung api. memang cantik, mendamaikan.


 tempat itu dipanggil Esplanade Tanjung Api. time kitaorang pergi takde orang so bahagialah kami snap2 di tempat yang cantik ini. haruslah.

duduk tanpa rasa malu. sampai tak tahu macam mana nak senyum.

kawan sampai syurga. amin.

thanks syaida bawak kami jalan2. 


love,
rusyie.


No comments:

Post a Comment