Saturday, March 9, 2013

09032013

assalamuailakum.

hari sabtu hari cuti hari riang. *mungkinhanyaawalsem*

meh sini nak citer acaner tetibe berhajat untuk keluar. 
.
 first, introduce kawan2 dulu ler. dari kiri fae, syira n farah.

farah nak balik rumah weekend ni. then nak pergi payang beli keropok so dia ajak jadi driver(sobs). but its okay kawan kan tolong laa. hee. tak tahu pula ada jom heboh dekat juga dengan pasar payang tuh. tahu ada jom heboh semalam tuh pon tak tahu kat mana. gitu. so me of course la bawak syira, syira bawak fae. 

 dapat makan megi sebab x breakfast lagi so layan. nampak tak si kidal tengah makan guna tangan kiri tuh. hee. tak boleh nak elak kalau makan dengan sudu garpu. kalau makan guna tangan kanan, sangat kekok. so nak lelaju makan guna sudu garpu haruslah guna tangan kiri. hee

fae, entah siapa2, farah. dekat atas tu pon nak bergambar. ape ni. hak bergambar hak kita. aha
 

siapa kenal yang tengah tu? Fatin Nabilah penulis buku Setia Hujung Nyawa. excited kami nak bergambar. hihiks. ni bukan dekat jom heboh. ni dekat pameran buku. banyak buku. harum baunya.
 

 ni dekat planet sains. konon cermin nampak kurus. ecxited nak bergambar utk jadi kurus.haha.  

 cari mana si kidal tadi tuh. hee.

oke itu sahaja. 


love,
rusyie.



No comments:

Post a Comment