Thursday, April 4, 2013

minggu ke 7

assalamuailakum.

mood eksaited nak tulis sebab dah nak balik kuantan. malas sebenarnya nak update tapi tapi lecturer kasi balik awal. so apa lagi kan. hee. ala lecturer pon dia bagi iktibal n imla je tadi. je ke? harap jawab dengan jayanya.

this week banyak sangat cerita. tapi harus lah cerita yang happy je kan. malam semalam barbeque n celebrate besday classmate. serius paling happy, paling banyak makan, paling banyak gelak. thanks korang. tapi nak masukkan gambar cuma diaorang bz kemain tak upload gambar lagi. hoho. malas nak amik gambar sbb nak makan makan makan. so tunggu jela diaorang.

so, 


to uniszarian.
 
thank you :)

love,
rusyie.


No comments:

Post a Comment