Thursday, April 25, 2013

minggu ke sembilan

assalamuailakum.

 jumaat yang indah.
habis sudah chapter 9 dalam sem 2 ini.
this week, ada test 1 je. tapi rasanya study macam ada 3 test. ohhh.
its okay lumrah study. *sedapkan hati*
 

 ini gambar hari sabtu lepas rasanya. orang lain muka happy jumpa kamera, aku happy jumpa kek. haha. sebab tu orang lain senyum, n aku ....... (isi tempat kosong, tak kurang dari 140 patah perkataan)
sorry chin, muka u ditutup ke yang sedap tu. tapi kan nampak mulut chin yang sedang gigit kek tu. haha

lupe nak bagitahu. ini baru balik dari korea, jumpa abang joong ki. hehe. (tak tahan tu panggil joong ki abang). *berangan*

next week cepat cepat datang. wuhuuu. 

love,
rusyie.





4 comments:

  1. Good luck gadis pahang

    ReplyDelete
  2. aslmkum..saya singgah membalas kunjungan smbil2 baca entri dan follow kamu sekali.salam ukhuwah. :)

    ReplyDelete