Friday, May 17, 2013

minggu ke dua belas

assalamuailakum.

hi korang yang manis.
 tahu tak tahu tak, dah minggu ke dua belas.
cepatnya masa berlalu.
rasa macam semalam baru reg masuk UniSZA. tu pon masa reg diploma. haha
sebenarnya nak wish congratulation yang dapat offer UPU. gitu.
lagi lagi mereka yang dapat UniSZA. 
welcome to UniSZA, adik adik.

berbalik pada minggu ke dua belas.
dua minggu lagi kot nak habis segala kuliah, assignment, presentation dan sewaktu dengannya.
minggu ni pon dah submit sikit, tinggal sikit lagi.
  
minggu ni banyak dugaan. tapi takpe. life must go on. 
abah cakap biar orang buat kita, jangan kita buat orang. selagi mampu sabar, sabar. kalau tak mampu, diam.
tapi kalau tak tak mampu, oke tengoklah nanti. *anakjawab*


 gitu.
 
gambar dip masa first sem. sangat budak lagi. haha. lawak tengok gambar dulu dulu. miss them so much.

love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment