Saturday, July 27, 2013

life update

assalamuailakum.

hi belog. lama dah kita tak bertemu. hee.
jarang bukak laptop puasa puasa ni. 
bila bukan depan laptop serius banyak benda nak cerita kan. bila depan fuh "where my idea? where?'"

hari ni 28 july 2013,dah 19 hari kita berpuasa. dekat untuk mencari malam lailatul qadar. semoga kita semua ketemu dengan malam yang paling indah di dalam 10 hari ini. semoga kita lebih dekat denganNYA. 

di radio berkumandang lagu raya. phew. dalam kete boleh feeling balik kampung. walaupun aku hanya raya di kuantan. rumah nenek pon dalam 10 minit boleh sampai. itu bawa berhati hati macam aku. haha. tapi best bila semua berkumpul.
 
  kalau rajin esok esok akan update blog kesayangan ini. 

 kau yang selalu ada.

lirik best. fuh. 

love,
rusyie.

2 comments:

  1. hai rusyie..lama niesa x menjenguk sini..semua dh membusykan diri kan..minggu depan dh nak raya..Syawal dtg Ramadhan pergi.. :'( semoga kita sama2 mendapat barakah di bln yg mulia ni.. :)

    ReplyDelete