Monday, September 9, 2013

first try

assalamuailakum.

tengah type lelaju. sebab update blog dekat LIBRARY. ulang sekali lagi LIBRARY. haha
eh lupa sekarang aku dah habis cuti. start sem baru.
pastu kan kena duduk luar kan, internet takde kan. so kena update kat sini.
nak tunggu internet masuk ke dalam rumah kami. 
sekarang duduk luar bersama 11 orang! rumah 4 bilik n dua bilik air. rumah besar. kira banglow setingkat. 
first time dalam hidup duduk rumah sewa bersama kawan. rasa lain sikit.
sebab biasa duduk rumah mak ayah n asrama.
tapi pengalaman baru, boleh la belajar jadi suri rumah. err. sekarang kami adalah seri rumah dulu.kihkih.
transport ke kampus sekarang adalah tumpang kawan n naik van.
tunggu abah pos motor. baru aku faham sebab abah suruh amik lesen motor. kalau tak dulu, tak nak tau.
tapi still takot. selalu bawak pergi amik adik. zz. tapi bila lagi nak mencuba, ye dak.
yang best duduk luar adalah ada dapur boleh cuba memasak, itu pon kalau masa free. err.
baru 3 hari duduk luar ni, rasa okay lagilah. housemate semua classmate. so hope tiada problem.

panjangnya cerita. itu saja.
wish me luck. 

p/s: yang entry before cakap nak update next entry. akan diupdate soon.

love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment