Sunday, April 13, 2014

mid semester break

assalamuailakum.

cuti untuk mid sem break dah habis.
mana pernah cuti cukup kan? hehehe. i lettew. ala tak payah nak malu malu, kamu jugak kan? dah dah kembali semula dari rehat tu jom renung renung assignment, test, presentation n final exam. lagi 6 minggu je. 
masa cuti mesti tak study sangat. aku buka la journal depan mata, tapi buat buat tak paham macam mana nak baca lepas tu tutup buka laman sosial (amboi sangat), blog walking.


ni nak share dekat korang tentang cara nak lipat cadar. 
kalau rasa selalu lipat cadar macam tak cantik tak comel tak menepati citarasa diri sendiri hah boleh la cuba cuba yang ni. sebelum tengok video ni pon aku macam tak reti nak lipat. sekarang nak belajar pon banyak hujung jari tapi kan kalau tanpa guru juga kita mampu sesat. so pilih maklumat yang betul betul. nanti sesat susah ye adik adik.

kemas kan? esok boleh la basuh cadar, then jemur, petang tu practise ye. hee. good luck korang.


love,
rusyie.

1 comment: