Monday, April 21, 2014

sad story

assalamuailakum.

20.4.2014 is my very sad day.
rumah yang rasa dah selamat, akhirnya ada juga mampu masuk secara tidak dijemput.
i dont know what u feel after come to my house, take my laptop, maybe happy for awhile. 
tak didunia, insyaallah di akhirat kelak.

laptop terlalu berguna di saat akhir untuk semester ni.
assignment, preparation for the final, n laptop tu jugak la entertainment di terengganu.
yes, dugaan yang sangat hebat sebagai student.

disini juga aku jadi takut untuk tidur. untuk duduk sorang sorang. untuk naik motor. yes trauma.
sebab sebelum ni rasa selamat untuk aku tinggal, sekarang dah berubah sikit perasaan aku.
first time, hadapi semua ini. ya allah.

walaupun tak tengok depan mata, tapi aku tahu dia selongkar barang aku, masuk bilik aku. 

so untuk beberapa ketika ini, hati aku ini still tak mampu nak buang trauma itu.

ujian hebat buat aku di semester 4, 2014 ini.

hope we will be safe.
insyaallah ada rezeki ,ada lah yang baru.
sekarang pinjam dulu. terima kasih semua atas doa n nasihat. 

p/s: i miss u laptop yang dari diploma. 

love,
rusyie

1 comment:

  1. salam... hi! Blogwalking here! :)

    Btw, insyaallah nnti mesti ada rezeki yg lg besar drpd apa yg hlg tu :) sabar k :)

    ReplyDelete