Thursday, May 8, 2014

ERM workshop

assalamuailakum.

alhamdulilah. semalam ERM WORKSHOP done.

memang terlalu banyak dugaan, ujian.
tapi alhamdulilah terjadinya workshop ini dengan kerjasama yang sangat best.

kami kena prepare nak ke arah itu dan hari tu.
ke arah itu maksudnya kena buat research yang bagi aku sangat susah.
even dalam group pon macam still blur.
pastu kurang tidur, bagi aku yang suka tidur ni memang terpaksa berkoban. pfft.
sampai ada yang gaduh, masam masam muka lagi buat research ni.
kira keluar wajah wajah sebenar. hee. tapi okelah bila lagi kan.
masa ni juga lah laptop hilang, mula mula down juga lah, nak buat kerja macam mana, semuanya lah.
tapi terima kasih tak terhingga pada groupmate yang memahami bagi pinjam laptop, bagi support. *sebak*

before start. padahal ketaq belaka tapi jumpa kamera semua senyum. hehe. 

masa vip dah sampai. penuh hall. lagi nervous i ni. thank you junior n senior datang.

  
tasha, che mad, si bulat (semua disebabkan tudung yang lembik tu jadi i bulat. sobs), farah.
moderator. dup dap masa ni.

 congratulation utk korang yang menang. montage korang sangat best.

UniSZA biru hitam, UUM merah hitam.
still rasa kehangatan dan kemeriahan semalam. enjoyyyy.

RIMTAC UniSZA 2012, program ni merapatkan ukhwah kami. happy dengan family RIMTAC ini. yeayyy

moderators.

anum, kha, sya, me, syira, mimi. ERM groupmate. 
lastly, sorry for everything, thank you for everything too.

after event, dapat feedback dari lecturer, rasa nak nangis pon ada. sebab dia happy untuk effort kitaorang.
sebelum ni rasa nak give up n sampai rasa nak berhenti belajar. over kan.

gambar banyak lagi dekat diaorang. diaorang tak upload lagi. nak guna hp sendiri tak canggih mana so waiting lah kan. hee.


 
 stand up for the champion. 

yeay.
focus to final!

love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment