Tuesday, July 29, 2014

Selamat hari raya!!!

Assalamuailakum.

Hi korang.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN.

Cemane raya korang?
Tahun ni aku raya biasa biasa je sebab kami 1 family demam.
First day tu pergi rumah tok n rumah tok apak itu pon sebab pergi pekan, nenek  suami mak sedara meninggal. Takziah.
Second raya, pergi rumah pak ngah sebab dia ajak makan itupon ma, along, maira x pergi. Pastu balik lepak atas katil je. Zzz

Hope tomorrow we will be okay! 

365 days.
Yeah.
Kalau boleh nak 365000 eh infiniti happy.

Semua ku simpan di dalam hati.
Percepatkan, permudahkan semua ya allah. amin

:)

1 comment:

  1. selamat hari raya...
    raya saya tahun nie special sikit, sebab birthday saya jatuh pada raya pertama...
    raya thun nie disambut sederhana sahaja... :)

    ReplyDelete