Thursday, February 26, 2015

week 4

assalamuailakum.

week 4 berlalu begitu sahaja.
lagi 3 week untuk pulang ke rumah. yeay!
ada orang cakap excited sangat tu kenapa, padahal dah balik. err.
rindu abah ma, rindu adik beradik 6 orang tuh, rindu awak, opss, rindu kawan2, rindu kuantan. rindu segalanya. 

week 4 ni macam gitu gitu la. kemon la semangat sikit.
ada assignment, bakal ada test ahad satu kali lagi, dah ada quiz.
pastu start next week kot, kelas hanya ahad, isnin, selasa. peh.
so selebihnya waktu tidur. yeay.
jap sem ni tak rasa kesejukan di library lagi. hehe
kalau tak sem lepas, week 1 dah ada kat library dah. 
tapi tak boleh happy sangat, final sem kena study lebih sikit.
sebab belum tentu rajin nak sambung master. err

membebel je rusyie ni. nyampah.

k jom kita buat assignment.

bye

No comments:

Post a Comment