Saturday, August 22, 2015

9 of 24

assalamuailakum.

hi blog bersua kembali di minggu ke 9 aku intern.
eh ni ingat sebab buat buku log every week in weekend.
pastu nak siapkan buku log, jom update blog.

dah tukar department, serius penat sket. 
tu kadang malam tidur awal. eh tak memang tiap2 malam, tidur awal. 
tak sabar nak kerja, banyak gila impian nak buat.
lagi lagi taknak susahkan parent.
nak cakap, abah ma nak apa, ida belikan.
i hope i can make them happy.
yes, bukan duit boleh bagi diaorg happy,  cuma nak kasi diaorang happy after berkerja nak membesarkan kami. bagi diaorang apa yang diaorang nak, sebab sebelum ni diaorang save duit untuk anak2. 

okay la pape follow ig la ye. 
gambar rajin update dekat sane. hehe amboi bajet je kan.

selamat malam korang.
tidur lena.
bangun SUBUH ya.

bye

No comments:

Post a Comment