Monday, February 21, 2011

ini malam 20/2

salam..
cer cerita..aha
 pehal la aku ni..

semalam aku cakap aku rasa lain je..
smpai suzi ckp aku tension tgk ka tension..haha..
pastu malam semalam aku pegi konsert..
konsert SERIBU BINTANG..
sape yg dtg ye???hehe
UNIC, MIRWANA, AZLAN & THE TYPEWRITTER...
cume MIRWANA je tak sempat tgk..huhu
yang u punye MAHAMERU n INTRACKSEE...
aku g konsert ni sebab dia ckp rm5..
murah kottt..haha
mule2 g bilik mai,saje je melencong..
pastu faz nak pegi,aku on je..
aku pon anta mcg kat liza,dia pun nak pegi..
so faz n kawan2 dia,aku n liza...
balik tu asyik sengih je..haha

amat best malam tadi,sampai lupe ape yang jadi siang tu..
actually,UNIC tu dah jumpe tahun lepas..
lagu mereka pon best2..
MIRWANA xdpt jumpa..
AZLAN & THE TYPEWRITTER da jumpa..
best2 kot ngan lakonan student..
lakonan tu bagi 101 peratus la..wink2

 ni Azlan..gempak lahhh..


 UNIC..suke lagu hanya tuhan yang tau..


Mirwana xsempat jupe..sila gelak..


itu sajelah..
thank my dear friend,liza sebab teman aku semalam..
dia dikenali sbg lijot n name fb dia farieza qasandra..
pegi la add dia..haha

~ade hikmah disebalik ape yg berlaku..~

No comments:

Post a Comment