Wednesday, March 23, 2011

23 mac 2011

salam.
tahniah adik2 yang dah amek result SPM..
sekarang masa fikir nak masuk mane..
matrik?foundation?diploma?form6?
course ape?
fikir secara betul ye,jangan menyesal..hehe..

aku pon tak penah cakap study kat mane kan?lupe2..hehe..
study kat UNISZA.
kat Terengganu..


ape pon adik2 semua TAHNIAH..
yang jatuh tu jangan lah sedih2 tau..
still banyak peluang..
tak semestinye gagal sekali bermakna gagal selamanye..



kawan baek!
miss both of u!
jumpa setahun hanya sekali..
munirah zaki-amik ukur tanah kat POLI...
athirah sidek-amik photographer kat UITM..free gambar kawin aku nnt..haha
aku tau aku dulu macam mane..hehe
sekarang tak dah kan muni n tirah?..hehe..
korang pulak kot..haha..gurau2..
dulu kita cuma gaduh2 manja..
kongsi citer2 n luahan..
puji2 orang keje kita lah kan..
kejar-mengejar selalu sangat..haha..
rindu ting 1-3 dengan korang..
sayang korang lebih2..
aku tak penah lupakan korang tau..

p/s:aku baru balek dari test yang aku jawab entah ape2..tapi redha jelah..dan 23 march 2011 hari jadi adik aku yang kedua bongsu bernama SOFIAH..dah 9 thn..


3 comments:

  1. semlm la adk u pny besday eh..hepi besday..hikhik..rindu gak kt my bff..=( bila umur dh semakin meningkat ni smua pn dh bawak haluan msng2...tp nsb baik still contact...ehe..have a nice day today babe!(^_^)

    ReplyDelete
  2. niesa tag rusyie ye..

    http://niesa-lovecrew.blogspot.com/2011/03/contest-pose-depan-cermin.html

    ReplyDelete
  3. aah..
    teringat zaman mude2 dulu..hehe..

    have a nice day too..

    oke..insyaALLAH..

    ReplyDelete