Tuesday, March 22, 2011

aku yang simple

salam..

hye2 semua..macam ramai je yang blog aku ni..padahal syok sendiri..
lame x tulis2 xde idea ke hape ntah..hihi..
hari ni da 22/3 tinggal lagi sebulan final..
hmm nebes tahap maksimum..
sebab rasa macam sekejap je..
esok test ethic..
harap dapat jawapan setiap persoalan itu..amin..hehe..
  
yang bawah ni saje nak bgtau kat cucu aku nanti..hehe

story mory aku:
  1.  aku suka makan sebab tu gemok..tak kisah la janji makanan yang halal..hehe
  2. aku tak suka makan pedas..mulalah hidung n mata berair..tak suka sangat..
  3. bila gelak,air mata pon keluar..sampai orang ckp aku terharu ngan lawak2 tu..kadang2 mcm segan gak lah..hehe
  4. terlampau suka sangat warna biru..kalau pegi beli ape2 nak aku pilih biru jadi keutamaan..hehe..kalau boleh nak semua biru..
  5. amat mudah menangis..especially tentang family n kawan2..
  6. dulu time gaduh ngan kawan semasa sekolah rendah,pasti akan keluar sekeping kertas n tulis sorry n sebab ape pastu kirim kat kawan..pastu kiteorg jadi cam biasa..hihi
  7. aku suka yang amat baca novel..tapi hanya ade 1 novel..hehe.dulu time sekolah selalu pinjam kat library..sekarang pinjam ngan kawan2..tengs kawan2..
  8. aku tak pandai wat lawak..tapi suka tengok movie yang lawak...tak suka movie hantu..
  9. orang yang tak kenal aku pasti kata aku pendiam..time aku dekat Sabah dulu diaorang takut nak tegur sebab nampak aku pendiam..pastu lame2 aku kawan ngan diaorang, diaorang cakap "dulu kau senyap,ndak sangka kau macam gini"..hihi
  10. aku tak reti sangat nak mula tegur orang,so tegurlah aku dulu..tak sombong punye..maybe cara mimik wajah aku kot..sampai pak cik jiran umah aku yang dulu cakap aku sombong sbb muka aku..cedih2.tapi itu time sekolah sekarang aku menjadi gadis yang sopan..hehe
nanti kalau ade lagi,aku akan tulis ye..

gambar hiasan..suke tengok gambar ni..nampak pemandangan yang cantik..ni masa sem 2 kot..:)

utk yang nak amik result spm esok 23.3.2011..
akak wish korang gud luck ye...
dulu akak pon mcm korang hari esok result ari ni tido memang tak lena,makan tak kenyang n mandi tak basah.. haha..takdelah sampai gitu sekali..buat biasa2 aje tau..
insyaALLAH dah berusaha pasti akan ada kegembiraan..
GUD LUCK ye..

2 comments:

  1. wat surat utk cucu ye nek?hikhik..bgs2...gudluck exam!wish u all da best!xsabar tnggu result adik niesa...wah..akak dia plak yg xcited ni...ehe..(^_^)

    ReplyDelete
  2. haha..
    utk cicit sekali kot..haha..
    memang lah terlebih excited..
    adik takde tahun ni..
    3thn lg adelah..:)

    ReplyDelete