Sunday, May 29, 2011

JOHOR :)

salam.
kembali menghangatkan rusyieee punye blog.hehe
meh nak bg tau tang mane aku pegi.
walaupun xde org nak amik tau tetap mau tulis.

saye telah pergi PERKAMPUNGAN PRS IPTA 2011 di UTM :)
pade 24 until 27 may.
20 universiti 7 politeknik.
bayangkan ramai tak orangnye?hehe
all of us.
cari lah dimane cik rusyie berade.hehe

gambar lain tengok la kat FB saye.hehe
click here PICTURE :)

memang best.
memang manis.
dapat kenal dengan ramai orang.
dapat jumpe kawan sekolah rendah suaidah.
dapat jumpe ex2 unisza.

ape pon kenangan memang terindah.

yang tak leh lupe:
fokus pade pernafasan.
ade seorang ni dia pengsan.
masukkan pian kembali.
nur kasih.
haha.
leh gelak jep !!

sekian.

2 comments:

  1. ayat last skali x phm la cik rusyie..can u explain more detail please..

    ReplyDelete
  2. haha.sekian ke tak paham.
    gurau2.
    camne ek nak explain.hehe.
    sebab segala2nye tak boleh diungkap melalui kata2 tapi melalui perasaan yang mengalaminye.
    fokus pade pernafasan tu ade satu aktiviti tu dia asyik ulang ayat yang same smpai kitaorg ni tetido.
    orang yang pengsan mengejutkan kitaorg last2 dia berlakon bgn cakap why take so serious.aish.
    masukkan pian kembali n nurkasih time malam kebudayaan.
    hehe:)

    ReplyDelete