Monday, October 22, 2012

kehidupan

salam.

lame tak update pasal diri sendiri, even takde orang nak tau pon kan. 

student life:
biasalah student kan, penuhi dengan assignment, quiz, test n study.
so far alhamdulilah everything okay.
cuma banyak assignment tu pening. hihi.

kami hanya bertiga dari finance dapat course risk management and takaful.
so kami akan berjuang dengan sebaik-baiknya untuk sem ini dan seterusnya. yeah

diri sendiri:
ramai yang bertanya tentang kekurusan diri ini.haha.
actually, rasa macam maintain je kan. 
ramai yang tegur makin kurus.
sampai ade yang cakap sebelum masuk degree ni, aku kuat sangat kerja. 
rasa macam tak je, kuat juga makan.tak tahulah.

kedua, pasal muka.
kalau orang kenal aku dulu, memang tau la muka bengkak sebab jerawat.
alhamdulilah sekarang kurang.
apa rahsianya jeng jeng.
TAK PAKAI APA PON.

 insyaallah i want to try something soon.

cuti:
insyaallah rabu ni balik kuantan.
balik raya haji.
kalau raya kat unisza percayalah aku menangis.
lagi2 dengar takbir raya.hee
tapi kejap je ahad dah kena balik unisza.
isnin start class.
takpe 2 minggu lepas tu balik lagi sebab midbreak.

itu aje kot pasal hidup aku sekarang.

love,
rusyie.
 

No comments:

Post a Comment