Monday, December 10, 2012

3 tahun

salam.

actually malas mau update belog.
malas sebab banyak kerja. ceh. hehe

baca entry ni sambil dengar lagu sahabat sejati ke atau ape2 lagu berkenaan sahabat la. hihi

bermula dari 28 jun 2009 hingga 12 mac 2012 ( hari exam sem 6 yang terakhir, lepas tu kita kumpul ramai2 pada esoknya utk buat bbq 13 march 2012, last kumpul ramai2 kan, masa ni ramai merah2 mata, ingat tak?)

lepas tu kita tak berjumpa selama7 bulan lebih2. 

kita jumpa pulak lepas tu sebab hari konvo kita. kalau tak tiada jugak.:(

pada 30 hb kita lepak same2 kat pantai. lunch dekat mydin. 
seriously tak percaya je kita dapat berkumpul macam ni.

ni la hasil dari reunion gadis2 finance.

semua dah membesar dengan jayanya.



ukhuwah yang terbina hope sampai bila2.

semuanya senyum gelak bahagia.

dimanakah lagi akan berjumpa dengan classmate begini.

bila aku berada di UNISZA semula, rasa rindu tengok blok UK.
kat situ paling banyak drama. 
kerja mengejar dengan tepung.
buat bilik tu macam bangunan sendiri, bising tak ingat.haha.
masak2. basuh ayam. oopss.

pastu tengok tempat main bola jaring, teringat petang lepak2 kat situ.

yang penting bila di kelas, ingat korang yang bising.
dalam kelas pon dah ade orang lain, lain rasanya.
 
kenangan selama 3 tahun ini takkan dilupai.

pelbagai ragam.

pelbagai marah, pelbagai gelak.

antara kenangan manis yang akan diingati.

pergi raya sampai ke dungun.
bowling bersama.
kuala lumpur bersama.
study bersama.

gambar bawah antara kenangannya :
 sem 1. masa ni semua masih muka fresh. hehe.
 masa besday ani. serius yang ni best. jap geng mak jiran mane ye masa ni. hihi
sem 1 masa ni ade nurul, rahmat, mohamad serta anne lagi.
masa ni tak kenal rapat lagi.
sem 3 sekayu time
bowling. dapat coklat semua bahagia.
segak bergaya.
 dungun mari.
 sir zul's house.
  after pulang dari KL.

banyak kenangan sangat.sobs.

bila lagi nak macam ni.sobs

ape pun ingatlah kenangan semuanya.

mereka yang further study lagi, selamat study. yang berkerja selamat berkerja.

sayang korang, ikhlas dari hati. :(

love,
rusyie.

1 comment:

  1. weyy sedeyhhh.. T__T
    sayang kowg jugak. hope psahabatan kte sume kekal sampai bile2. ade mase nt plan la lg camni

    -makJiran-

    ReplyDelete