Tuesday, December 11, 2012

warna warni kehidupan

salam.

kadang2 niat di hati mahu orang lain RESPECT anda tapi bila anda sendiri tak RESPECT orang tu kenape?
bukan mudah kan?
 orang2 tak tau apa yang ada dalam hati kita kan?

itu yang dirasa.
RESPECT tu tak susah, cuma kita je yang membuatkan ia susah.

kadang2 selalu kita ingat hanya yang muda saje yang perlu RESPECT orang yang lebih tua.
cuba yang lebih tua tu pun RESPECT orang yang lebih muda.
sama2 RESPECT, kan bagus tuh.

manusia ade had kesabaran.
jangan bagi tahap kesabaran itu menjadi berapi.

actually aku banyak kerja. besok ade presentation. khamis ade test. 
cari pasal update blog pulak. :)
so byebye. nak study. tet

p/s: title takde kena mengena dengan entry agaknye. cubalah kaitkan. hihi.

love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment