Thursday, April 18, 2013

minggu ke lapan

assalamuailakum.

hi teman teman *angkatangkatkening*

half of semester dah berakhir. kini tinggal janji. eh tak kini tinggal lagi half. lagi dup dap nak hadapi final. 

minggu ni sangat la biasa biasa saje. biasa dia ni. oke itu anak tomok yang comel tu. atoto.

minggu ni banyak kelas cancel. see sengaje menikam hati ni sebab balik kampus awal. its okay. itu yang dah ditakdir. *menyedapkanhati*
 

hello kitty n pemilik blog neh. pemilik blog ni nak buat muka macam hello kitty tapi tak jadi.
ramai cakap aku dah kurus. aiyok. 
yang tak pakai spek tu agaknya kena pakai spek.
yang pakai spek tu kena tambah power lagi. hihihi
siap minta tip. aku tak mengamalkan apa2. nak makan, makan.
lagi lagi duduk rumah, everytime makan makan.
siap cakap aku sedih ke hape. trust me, im okay. 
 
 

 love,
rusyie.
 

6 comments: