Saturday, April 6, 2013

sabtuday

assalamuailakum.

 selamat hari ahad yang penuh dengan happy. 

ini cerita sabtu bersama konco konco. eh. bersama mak aka athirah n kakak aka adlynn. me diaorang panggil adik. hehe. 

mak berkerja so kitaorang jumpa selepas dia berkerja.tanpa disangka aku dgn mak pakai baju itam tudung pink (gegirlnya kami). memang nampak twin tak sama muka.


muka selepas kami menyumbang kepada hujan. hee. boleh jadi tak betul bila dengan diaorang neh. 
actually tirah tu classmate masa form2 n lin teman masa kerja. dua2 diperkenalkan masa iftar ari tu. see macam dah lama kenal. harap selamanya kita berkawan.

 muka ngengade kami. pantang nampak kamera. ayoyo.

thanks korang sayang korang.nanti kita jumpa.seperti kata lin, nanti raya okay.

nak bagitahu ni, aku sebenarnya ada twin.nampak tak. so kalau nampak muka yang sama tapi dia tak kenal itu namanya twin aku. hehe.




love,
rusyie


No comments:

Post a Comment