Tuesday, May 14, 2013

dari kawan

assalamuailakum.

hari ni tangan terasa nak menaip.
so kena lah juga kan, tak pasal pasal sampai bermimpi, susah juga kan.

nak share pasal cinta dengan rupa. wah.
beberapa minggu lepas, ada seorang kawan cerita dekat aku pasal ada lelaki ni pilih wajah yang putih. 
blh tak imagine perempuan tu camne perasaannya? 
mesti lah sedih kan. tapi nak buat camne memang akan ada. 
aku pon penah rasa. eh tapi aku tak penah sampai tahap cinta,hanya kawan. 
tapi effect pada diri sangat down.
dari situ percayalah, perasaan rendah diri yang melampau hadir. 

aku tak salahkan sesiapa, sebab tahu ni macam experience la kan. *postifgila*
 pilih rupa paras saje, mungkin kamu hanya dapat yang tu saje.
 pilih berdasarkan hati yang penting berdasarkan agamanya.
 Cintailah seseorang kerana kekurangannya, biar kita bisa memberikan cinta yg sempurna. gitu.
 semoga kita semua jumpa yang menyintai apa ada dirinya.
 
yang pilih wajah sangat tu ingat satu ya, manusia tak sempurna, kamu tu manusia juga kan, so kamu sama saja tak sempurna. so renung renunglah ye.
 
 thanks.


love,
rusyie.

2 comments: