Friday, June 7, 2013

colourful power of study week

assalamuailakum.

ambil sikit masa di petang hari yang sangat panas ni untuk update blog.
its okay kurang sikit daya mata nak terlelap. fuh. 
tengok tajuk rasa power. 
study week already done. 
so tomorrow my first paper. *blinkblink*
sudah bersediakah? itu persoalan semenjak nak jawab UPSR dulu lagi. haha.

untuk semua, ALL THE BEST AND GOOD LUCK. 
kalau rasa malas, ingat ibu ayah okay. feeling masa grad mereka datang cakap tahniah anakku, abah/ma bangga dengan kamu. see semangat tuh. tak pon fikir nak happy kan mereka yang telah menjaga anda sekian umur. #notetoself. sejak bila blog ada hastag. haha

sorry kalau sesiapa yang terasa dengan aku. doakan aku dapat jawab exam dengan baik n tenang. :)

thank you.

p/s : blog kesayangan, kita jumpa lagi dua minggu nanti. 

love,
rusyie.

1 comment:

  1. gudluck rusyie final exam!all the best ya! :)

    ReplyDelete