Thursday, June 20, 2013

selepas exam

assalamuailakum.

baru habis exam pagi tadi. dah rindu nak menaip selalunya by hand je buat essay dalam answer sheet.
actually banyak nak cerita tapi kan hm masa tak mengizinkan. lain kali okeh.
 kemas barang tup tup sekelip mata dah ada dalam kotak dalam beg. last minute keje gitulah.

actually dalam beberapa hari ni orang asyik musykil je tengok aku. siap tanya sebelum ni pakai spek. lebih dari dua gak lah bertanya la pasal tu. yang lain cakap nampak lain. 

meh nak explain meh. 

sebelum. bukan putih tak putih tu. haha. (rindu budak sebelah aku)
 

selepas.

nampak tak beza tuh. hehe. actually spek baru je tukar. sebelum ni pakai spek jugak. cuma kalau rajin sangat baru pakai lens.
spek lama tu macam tak menyerlah sebab tu tak perasan sangat. yang baru ni macam nampak sikit tu. 

 
 nampak tak warna spek tu warna apa? hitam putih kan. hitam putih takkan padam. tetibe. hee

shah alam aku datang, kuantan counting the day. 

thank you..
love,
rusyie.


No comments:

Post a Comment