Sunday, July 7, 2013

countdown to ramadhan

assalamuailakum. 
 
 hi readers.
esok isnin.
mesti ramai cakap argh esok da isnin cepatnya masa, kenapa tak cuti lagi. bagi pemilik blog ini setiap hari adalah sama. sebab dia masih CUTI. haha. perlu ke CAPS LOCK. 

lagi 2 hari untuk merasai bulan yang paling mulia. sungguh tak sabar. terawih, sahur, buka, n everything.
actually bulan puasa ni kadang kadang boleh rapatkan ukhuwah, contoh hari hari biasa kita susah nak duduk satu meja dengan family, bila bulan puasa, kita boleh makan sekali. kan. macam tu juga terawih, kita boleh kenal jiran lebih rapat. best kan.


tahun ni semua ada di rumah.yeay. first day puasa adalah sekolah. serta merta adik adik kesayangans akan jadi lebih manja. wait n see.


selamat menyambut bulan ramadhan yang penuh mulia ini. 

puasa tau!

thanks.

love,
rusyie.

4 comments:

  1. salam, thanks sbb sudi singgah blog sya...done follow awk balik..n selamat menyambut bulan Ramadhan =)

    ReplyDelete