Thursday, July 4, 2013

we had joy, we had fun.

assalamuailakum.

hi blog yang sudah berhabuk.
 tetibe sangat.

bila di rumah ni, sampai lupa nak menaip. hee. tu pon nasib orang ingat akan kewujudan blog ini. sobs
ramai tanya tak berkerja ke time cuti.
abah tak bagi keje balik lewat malam. 
sebagai anak, oke abah! 
bila dah besar, tahu rasa seorang yang jaga kita sejak dalam perut lagi.
lagi lagi anak perempuan. erk.
 so watlek watpis. 

apa yang aku buat sekarang adelah :
so bila di rumah, ambil adik2 dari sekolah, tolong parent.
 adik2 pula bila ada kakaknya, lupe jalan balik sekolah sendiri, nak naik motor klasik abah.
okelah juga bila lagi nak berbakti pada mereka. hee
lagipun nak berpuasa dah kan, 6 days more.
marilah kita bersiap sedia menghadapi bulan ramadhan yang mulia. :)

lagu yang best selalu utk didengarkan. westlife. ini antaranya. selamat mendengar. 

 how does it feel -westlife.

my love - westlife.

love,
rusyie.

6 comments: