Wednesday, August 28, 2013

dua puluh lapan haribulan lapan

assalamuailakum. 

hi korang.
ohh.
cuti kian ingin ke penghujungnya. 10 hari je lagi, balik ke sana. terasa cepat je masa berlalu. rasa macam baru je semalam balik, tapi sekarang dah abis puasa, raya pon bakal habis. normal la kan feel macam ni. *tampar diri sendiri* haha.

dua ni bakal jadi student unimap. congratulation. even sebak sikit, sebab mereka bestie masa diploma. pergi sana sini dengan mereka. sekarang uols dah makin jauh, so please take care. dah korang kan berangan nak cari engineer, leklok cari okay. tapi korang takkan jumpa kawan macam aku, sbb satu dalam berjuta juta. haha *perasan*. dah selamat berorientasi n selamat jadi student semula. sayang korang!

p/s: 1 month.still early but i always pray for the best. hope forever. amin :)

love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment