Tuesday, August 20, 2013

rayaku

assalamuailakum.
macam dah lama tak update blog.hihi
acah acah sibuk raya.

raya tahun ni agak meriah. 
sebab banyak berjalan. 
tapi now, dah back to normal.
 sebab adik2 dah sekolah.
 
best family. tapi kan sobs sobs adik adik dah lebih tinggi dari kakaknya. 
takpelah still dapat duit raya lagi. haha.
sedara mara asyik tanya tingkatan berapa. bila itu bila ini.
redha lah jumpa kebanyakkan sekali setahun.

 atas:farehan, me, syaida, athirah n kinah.
bawah: athirah, hana,me.
 
  
 geng kuantan. mula2 nak p beraya rumah orang last2 drive sampai ke tc, photoshoot raya. balik makan burger abg burn. konon kosong perut nak makan kuih raya. haha

 
mak tiri ngan kakak tiri angkat. jumpa mak tiri sebab dia dah nak balik key ell berkerja. so drive lelaju jumpa dia. then p rumah as, then p rumah aida.

ada lagi gambar tapi cukuplah utk update blog yang hambar ni. haha.

selamat berpuasa enam yee.

SELAMAT HARI RAYA KORANG!

love,
rusyie.

3 comments: