Tuesday, September 24, 2013

rumah kedua

assalamuailakum.

rindu nak menaip. bz sikit, sikit jela. 
sebab pemilik blog ni pindah rumah.
hari jumaat hari tu pindah. cuci rumah lagi. kemas barang lagi.
 its okay susah dulu, senang nanti. *ayatpasrah*


 ini rumah baru. nampak kat luar biasa je. dalam cantik sebab ada kami.err
rumah ada 4 bilik, 3 toilet. yang tu paling ditanya kalau nak sewa kan.
tapi kan rumah ni kosong. 
so beli tilam, beli kipas, beli almari. dah settle.
washing machine nasib classmate bawak. 
sebab pindah pon sebab rumah ni dekat sangat dengan kampus. sebelah je. er. haha. jalan kaki adalah 30 minit. aku dah try berjalan. nanti dah balik kuantan, jangan terkejut tinggal tulang jee. mihmih.
rumah ni dekat dengan kedai, segala kedai okay. pasaraya, kedai makan, kedai kek, tempat berfutsal. 

 disebabkan langsir takde. semua nak tunggu cuti baru boleh bawa. so gini la. takpe variasi warna. ni depan dalam bilik kitaorang kemain lagi. hahaha. 

yeay. everything is done.

my love for you is endless. 
 
love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment