Wednesday, September 18, 2013

week 1 & week 2

assalamuailakum.

senang cerita combine week 1 & week 2.
padahal lupe nak update week 1.  hiks
actually dah habis class, so laju laju update blog. kemain sangat.
awal awal ni tak stress sangat lagi. kemain lagi nak stress ke. 
tapi kan sekarang update blog tengah lapar. hmm boleh tak nak bayangkan mouse ni ayam goreng kriuk kriuk. tade kena mengena.
 this week banyak class cancel.
next week dah dapat rasa banyak ganti class.
bayangkan lari berganti je dah cukup penat. em.
baru perasan sem ni banyak kelas dengan senior. 
so boleh jadi adik adik. yeay.
sebab asyik kak rusyie je. hehe. 
 
besok nak pindah rumah. lagi dekat dengan kampus.
lagi dekat dengan kedai, senang nak cuci mata. err. 

daftar subjek sudah.
mari lah semangat kita study.

tapi dalam hati ni kan rindu kuantan sebenarnya. rindu yang terdalam lebih lebih lagi pada orang orang yang ku sayang.  sabar. next month.

love,
rusyie.

 

2 comments: