Monday, November 11, 2013

langkawi

assalamuailakum.

dah balik rumah kedua da. 
meneruskan menimba ilmu. 
 menambahkan lagi bilangan mr,j di muka. okeh stop. kan sebak tak pasal.

motif entri ni tercipta adalah untuk menceritakan detik detik kegembiraan bersama keluarga. (maaf terskema)

aku pergi langkawi sat ikut rombongan tempat kerja abah. dah kali ke 3 pergi. sampai sedara tak puas ke lagi pergi. ehe. dapat jalan kan, mana pernah bosan. 
pergi 3 kali pon 1 masa aku kecik, comot2 je lagi. tetibe nak balik tahun depan nak cari album. heks.
kali kedua pergi masa diploma dengan family juga.

abah cakap ida cuti tak awal bulan 11. aku masa tu tak tahu lagi. kira kira jari cuti kot abah.
so on je la. hiks. padahal mana pernah off. ngee.
 
 
 
 muka gigih berjalan selepas naik bas dari pukul 6 hari jumaat 1 hb tu sampai dalam pukul 8 gitu kat jeti. pastu tunggu kat jeti naik feri pukul 12. then petang after mandi jalan2 dekat gamat, kain batik, cable car, haji ismail group.
yang cable car tu ihiks, aku tak naik. tetibe tengok cable car tu tinggi sangat. nanti ketar lutuk sapa nak tolong. yang naik adik adik aje. kang malu dia orang yang jaga aku. so tak naik lah. *alasan takot.

hari kedua tu jalan jalan pusing bandar kuah. fuh ramai orang. 
then malam tu pergi satu tempat kira uptown, banyak tempat mencuci mata.
kalau mak ayah ni pinggan mangkuk la, selimut(gebor), kain batik.
kita cari coklat je. 
 
thanks abah n ma atas semua perjalanan ini. best.

hari ketiga, cameron highland. mihmih. sejuk kemain. 
siap makan strawberi coklat lagi. tetibe lapar. zz

pastu sampai kuantan pukul 6 pagi hari selasa. pukul 10 pagi dah siap pergi kenduri rumah mak sedara. fuh. letih bak ang. 

lepas semua ini, happy. :)

itu saje. rindu rumah. bulan 1 kita jumpa.

love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment