Saturday, November 16, 2013

week 9

assalamuailakum.

minggu yang paling aktif. rasa macam student yang berkaliber sgt. erk

tak sempat nak duduk saje saje. pastu tak sempat nak masak. pastu tak sempat nak basuh baju (mesin basuh rosak kena hujan). dugaan di minggu ni. pastu tak sempat nak tido lelama. haha. ngee.

kelas lagi, ada program lagi. 
ada test. assignment. (student life sangat)
pastu program tu, kami kena settle dua mende. satu video satu lagi sketsa.kena prepare.
sebenarnya program ni mula buat kat luar tapi apa daya jodoh tiada. buat dekat dalam unisza.
second day baru pergi treasure hunt n explore kat PANTAI BATU BURUK. CRR dekat TELIPOT (kot).
 oke yang video, kena buat awareness of osha. yang sketsa apa apa berkaitan osha.
what is osha?
okay osha itu OCCUPATIONAL, SAFETY AND HEALTH MANAGEMENT.

program superb. 
boleh tahu banyak mende ikot program ni.
dari macam apa eh, sekarang tahu lah juga. 

masa explore tu kena buat satu task ni, cari orang, amik gambar orang. mean, orang awam area situ.
kena cari pemilik hp samsung s3.

tanya sorang pak cik ni 

lupe siapa tanya so kira weols la

weols: pakcik ada s3 tak?
pakcik: ada, tapi dah lama tinggal.

rupanya pak cik tu ingat ISTERI. haha. 

yang sketsa malam tu, kitaorang kena berlakon. dalam group ada lapan iaitu aku, syira, ila, farah, ika, wani, nurul n ajja. 4 orang jadi pekerja yang tak produktif. sorang cleaner, sorang bos, dua lagi pengawai osha. teka aku katne. hee.

gambar dalam hp tak masuk dalam laptop lagi. so nanti lah ye. (kalau rajin)

motor dah sampai. yeay.
 

cuba cari dimana saya.

itu saje.

love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment