Wednesday, December 18, 2013

week 14

assalamuailakum.

hi readers (if ade) hiks
alhamdulilah week 14 end. 
so kuliah dah kira habis bagi semester 3. 
tapi tapi study week ada lagi 2 kelas kena attend. 
1 kelas tu untuk dibuatkan test. 1 lagi untuk habiskan presentation. 
1 lagi kena submit project paper. *dah nak siap*

get ready for final examination.
tetiba tulis pasal get ready teringat yang jauh di mata dekat di hati. eh.

this week, done with 2 presentation, 1 quiz. 
bila lecturer cakap okay today last class for this semester. aku rasa macam sedih tetiba. 
ngade sangat nak sedih padahal selalu cakap bila lah nak habis. hihiks.
tapi sedih sebab lecturer semua baik baik. hehe
terima kasih sebab mengajar kami yang agak nakal ni. 

untuk adikku, SOFIAH. tahniah dapat 8A untuk UPKK.
next year, UPSR. belajar molek molek.
bagi abah ma gembira dengan kita! 

penat bebel. bye.

love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment