Tuesday, December 31, 2013

last day of 2013

assalamuailakum.

tetibe nak update. tetibe sangat.
okay taknak lah bagi tahu azam 2014. 
tulis dalam hati je. hihi.
tapi tak sabar nak tunggu 2015. 
sebab dah praktikal time tu. hihi.
nak duduk kat kuantan semula. eh

2013 begitu banyak yang manis. ada juga yang sedih. 
 yang paling gembira mestilah datang dari family yang besar ni. sebab mereka adalah kekuatan. inspirasi.
ditambah lagi dengan adanya awak pada tahun ni. best dapat kenal awak. er
harap apa yang kita inginkan kita dapat! *kita* kan!
semestinya teman teman rapat yang banyak ada bila aku jauh dengan family. diaorang jadi kawan.
diaorang jadi adik beradik. thanks especially to my housemates, syira(roommate ku jua) serta adik adik iaitu anum, kha, sya n mimi. thanks layan akak ni.eh #gengumah
serta kawan kawan geng kuantan, syaida, athirah, aisyah, sakinah, beba. 
serta geng gadis gadis gadis lynn, aida n awin.
serta geng masa diploma syida, suzi, ida.
kawan kawan classmate especially wani, farah, ika, ila dan lain2.
semua kawan kawan, semua peminat, semua yang kenal pemilik blog ini. 
 TERIMA KASIH SEMUA YANG TELAH MEWARNAI 2013 SAYA! THANK YOU SO MUCH!

dan
 


love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment