Tuesday, January 7, 2014

semester 3 is done

assalamuailakum.

im back! hehe.
alhamdulilah. sem 3 dah habis. lama kot nak habis dari tahun lepas lagi. hihi.
lagi 3 semester nak pergi. next year dah nak praktikal. hope on time.
exam dah usaha dengan sebaiknya, then berdoa hope lecturer bole mark paper dengan tenang. hihi.
actually baru lepas menghadapi exam 3 hari 4 paper. stress lah jugak.selepas makan bukak buku, selepas mandi bukak buku, bangun tido bukak buku. er. tapi biasa lah student life. nanti habis mesti rindu. 
so hargai lah peluang yang ada depan mata ni. ada lagi yang nak tapi tak dapat. kan. 

sekarang ni, dalam hati perasaan semua nak balik kuantan je. kuantan kuantan kuantan.

untuk yang masih exam. all the best. study smart!


love,
rusyie.

No comments:

Post a Comment